Inscripcions marrecs

Talla de la samarreta (talles infantils).
Data de naixement *
De 3 a 14 anys, hi ha recorreguts i distàncies diferents segons l'edat.
Inscripció a les curses
El preu és el mateix tant si fas una sola cursa com les dues. Si ja has fet una inscripció d'adult afegeix el DNI amb el que t'has inscrit a la Batega al bac i la inscripció del marrec et sortirà gratis!
Mini-Vertical: Edat mínima 5 anys. Cross Marrecs: Edat mínima 3 anys.
Contacte dels tutors
El telèfon de contacte només s'utilitzarà el dia de l'esdeveniment en cas que passi alguna cosa i no es localitzin els pares/tutors.
Descompte
Tens una inscripció de Marrrec gratuïta per cada inscripció a la Batega al bac Vertical, Canicross, Trail o Sprint. Introdueix el DNI del familiar que s'ha inscrit a la Batega al bac per aplicar el descompte (només un descompte per DNI/inscripció). Has d'escriure el DNI amb el format: 12345678X
Us informem que les vostres dades es tractaran informàticament. L'associació El Batec només utilitzarà aquestes dades per a gestionar la vostra sol·licitud i no les cedirà a tercers. Per a més informació us podeu adreçar al formulari de contacte de la web: http://bategalbac.cat/contact i exercir el vostres drets de rectificació, cancel·lació i oposició.

Pestanyes verticals

Informació de la revisió
Proporcioneu una explicació dels canvis que esteu fent. Això ajudarà a d'altres autors a entendre les vostres motivacions.