Només falten 50 dies per la Batega al bac!

Ja s'acosta la Batega al bac 2017 i tant pels que ja estigueu inscrits com pels que us inscriureu en breu podem anar-vos desvelant algunes de les novetats.

Allotjaments i ofertes

Pels que vulgueu aprofitar tot el cap de setmana us em preparat una llista d'allotjaments de la zona. Visiteu la nostre secció "On menjar i dormir" perquè tots aquests allotjaments estan a menys de 10 km de la cursa i us tractaran molt bé:

http://bategalbac.cat/pagina/on-menjar-i-dormir

A més, ens han facilitat dues ofertes exclusives pels corredors de la Batega al bac.

  • L'Alberg Marista de Planoles oferirà a tots els corredors els següents preus especials: 10€ dormir, 18€ mitja pensió i 23€ pensió completa.
  • El Refugi Corral Blanc oferirà als participants de la cursa: 10€ dormir, 30€ mitja pensió i 35€ pensió completa, podent-vos allotjar en un refugi a 1.815 metres d'alçada.

Zona camper i d'acampada gratuïta

Com l'any passat hi haurà zona d'acampada i zona camper amb serveis gratuïts (lavabo, dutxa amb aigua calenta i electricitat) per tots els participants de la Batega al bac. Aquest any hem millorat les instal·lacions respecte l'any passat.

Totes les instal·lacions estaran preparades per rebre't dijous, divendres, dissabte, diumenge i dilluns! No tens excusa per passar tot el cap de setmana a Campelles i disfrutar al 100% de la Batega al bac!

Podeu consultar els detalls zona camper i la zona d'acampada en el següent enllaç: http://bategalbac.cat/noticia/zona-camper-i-dacampada-gratuita

Samarreta de la cursa

Per celebrar els 5 anys de Batega al bac hem decidit tirar la casa per la finestra i oferir a tots els corredors del Trail (26km) i del Sprint (13km) una samarreta Firehawk UltraLight 100% sublimada.

Aquest any hem volgut apostar per un teixit i una samarreta de màxima qualitat per agraïr-vos fer possible aquestes cinc edicions, i perquè la samarreta s'adapti a la perfecció tindrem dos models i tallatges diferents: Masculí i Femení (no serà samarreta unisex).

Si no feu cap de les dues curses però voleu comprar les samarretes de la Batega al bac ho podreu fer el mateix dia de la cursa, o directament al formulari d'inscripcions on diu "Compra roba extra".

Completarem l'equipació d'enguany amb els pantalons i faldilla pels participants del Quilòmetre Vertical, uns mitjons coolmax pels participants del Canicross i la Caminada solidària, i una sudadera que només es podrà aconseguir comprant-la o en el sorteig de la fira de muntanya.

Podeu veure les samarretes d'enguany i consultar la guia de talles al següent enllaç: http://bategalbac.cat/noticia/samarretes-de-la-batega-al-bac-2017

El Canicross

Com a novetat d'aquest any dissabte 20 de maig a les 9:00h farem el Canicross de la Batega al bac. Es tracta d'una cursa curta i explosiva de 7km on podreu còrrer amb el vostre gos. Us animem a provar aquesta nova modalitat, per participar-hi només caldrà complir els següents requisits:

  • Cal tenir el gos xipat i portar la cartilla de vacunació amb la vacuna polivalent de fa menys d'un any degudament segellada.
  • El gos ha de tenir més d'un any d'edat i menys de deu.
  • Els canicrossers hauran de portar un arnés de tir que no pugui lesionar el gos, no es pot còrrer amb una corretja de coll.

Si no teniu arnès de tir contacteu amb nosaltres i us en facilitarem un pel dia de la cursa.

Si ho dessitjeu és possible fer el canicross i el quilòmetre vertical el mateix dia (fins que no acabi el canicross no començarà la vertical), o fer primer el canicross i després el recorregut de la caminada solidària, ja que el recorregut estarà marcat i podeu sortir més tard.

Més informació: http://bategalbac.cat/canibac

Les combinades

Tots els corredors que feu més d'una cursa recordeu que teniu 5€ de descompte a la inscripció, a més, participareu a les modalitats combinades i podreu optar a premis i sorteigs exclusius.

Programa i horaris

Us passem els horaris perquè aneu planificant el cap de setmana.

Horaris - Dissabte 20 de maig

Hora Activitat Lloc
7:30 a 9:00 Recollida de dorsals del Canicross i control veterinari  Plaça de l'Ajuntament
7:30 a 10:00 Recollida de dorsals del Vertical Plaça de l'Ajuntament
9:00 Sortida del Canicross Plaça de l'Ajuntament
9:10 Sortida de la Caminada Solidària (10 km) Plaça de l'Ajuntament
9:45 Recorregut guiat de la Plaça de l'Ajuntament al Molí de Can Coll Plaça de l'Ajuntament
10:00 Sortida del Quilòmetre Vertical Molí de Can Coll
12:00 a 13:30 Esmorzar dels corredors del Quilòmetre Vertical, Canicross i Caminada Solidària Plaça de l'Ajuntament
13:00 Entrega de premis del Quilòmetre Vertical i Canicross Plaça de l'Ajuntament
13:30 Sorteig de regals entre els participants del Quilòmetre Vertical, Canicross i la Caminada Solidària Plaça de l'Ajuntament
14:00 Dinar popular de Can Ras (podeu comprar tiquets al formulari d'inscripció) Proxos sota la Plaça de l'Ajuntament
16:00 a 19:00 Fira de muntanya Carrer Major i Plaça de l'Ajuntament
16:00 a 19:00 Recollida de dorsal de les curses: Sprint, Trail i Marrecs Plaça de l'Ajuntament
18:30 Sorteig de reglas entre tots els corredors del diumenge que ja hagin anat a recollir el seu dorsal Plaça de l'Ajuntament

Horaris - Diumenge 21 de maig

Hora Activitat Lloc
7:30 a 9:00 Recollida de dorsal de les curses: Sprint, Trail i Marrecs Plaça de l'Ajuntament
9:00 Sortida de la Batega al bac Trail (26 km) Plaça de l'Ajuntament
9:30 Sortida de la Batega al bac Sprint (13 km) Plaça de l'Ajuntament
9:40 Sortida de la Batega al bac Marrecs Plaça de l'Ajuntament
10:00 Entrega de premis de la Batega al bac Marrecs Plaça de l'Ajuntament
13:30 Entrega de premis de la Batega al bac Sprint, Trail, Repte Batega i Gran Batega Plaça de l'Ajuntament
13:45 Entrega de premis de la Lliga FireHawk i entrega dels premis en metal·lic Plaça de l'Ajuntament
14:00 Sorteig de regals entre els corredors de la cursa Sprint i Trail Plaça de l'Ajuntament
14:30 Dinar popular de Can Ras (podeu comprar tiquets al formulari d'inscripció) Proxos sota la Plaça de l'Ajuntament