Només falten 50 dies per la Batega la bac

Només falten 50 dies per la sisena edició de la Batega al bac 2018! Inscripcions obertes i aplena marxa!

Dissabte 31 de març reunió de voluntaris

Aquest proper dissabte 31 de març a les 11h farem la reunió de voluntaris de la Batega al bac a l'ajuntament de Campelles. Tots els que vulgueu col·laborar o els que us vulgueu enterar com anirà l'edició d'aquest any esteu convidats.

Si vols col·laborar però no pots venir a la reunió, pots apuntar-te al formulari de la web.

Inscripció Voluntaris Batega 2018

Aquest hivern amb les fortes ventades i la neu hi ha molta brancada i arbres caiguts així que ja em començat a netejar els camins de la Batega al bac. De moment no podem accedir a la part alta perquè encara hi ha molta neu però no us preocupeu que deixarem els camins i corriols perfectes per tots vosaltres.

La festa de Pentecostes i la Batega uneixen forces

Durant el mateix cap de setmana de la Batega al bac (19 i 20 de maig) es celebrarà a Campelles la festa del Pentecostes, això farà que els dos esdeveniments s'ajudin perquè hi haurà molts més actes i activitats durant el cap de setmana. A les activitats habituals de la Batega hi sumarem una ballada de sardanes, una xocolatada popular, espectacles infantils i molt més! En breu presentarem el cartell i el programa d'actes unificat dels dos esdeveniments.

30 d'abril data límit per tenir talla garantida

El 30 d'abril és la data límit per obtenir talla garantida en les inscripcions i per reservar el material adicional com la jaqueta o la sudadera. Un cop superada aquesta data donarem les talles de les samarretes i el material segons l'ordre d'inscripció fins a esgotar existències. Si voleu assegurar-vos que teniu material de la vostre talla recordeu d'inscriure-us abans del 30 d'abril.

Ja tenim disseny definitiu per la samarreta

Finalment el disseny guanyador de la samarreta gràcies als vostres vots ha sigut el negre/verd que ha recollit un total de 123 vots, per davant dels 100 vots del disseny gris. Així que aquesta serà la samarreta de l'edició del 2018.

Així completem tot el material i obsequis que rebreu en aquesta edició, on rebreu:

  • Vertical = Armilla
  • Trail i Sprint = Samarreta tècnica
  • Canicross = Gorra
  • Marrecs i voluntaris = Bac-Samarreta
  • Jauqeta i Dessuadra = Premis i botiga

Si voleu adquirir alguna peça ho podreu fer el mateix dia de la cursa a la botiga fins a esgotar existències o comprar-ho directament a través del formulari d'inscripció.

Ja som més de 150 inscrits

Poc a poc anem emplenant les curses, ja som més de 150 inscrits. Les curses que estan plenant les inscripcions més ràpid és el Trail de 27km i el Sprint de 14km.