Novetats Batega al bac 2018

Si no corres fes-te voluntari de la Batega al bac 2018!

Una altre manera de participar a la Batega al bac es fer-se voluntari i ajudar-nos a organitzar la Batega al bac. La Batega el bac és una cursa organitzada per l'associació El Batec, una associació sense ànim de lucre on tothom és voluntari que te com a objectiu promocionar l'esport, la natura i el desenvolupament en el Ripollès. Si vols ajudar-nos apuntat com a voluntari a través d'aquest formulari:

Inscripció Voluntaris Batega 2018

Vota el disseny de la samarreta de la Batega al bac 2018

Quina samarreta fem per la Batega 2018? Ajuda'ns a decidir quina vols que sigui la samarreta de la Batega al bac 2018. Ja tenim els dos dissenys finalistes!

Aquestes són les dues opcions finals gris o verd/negra:

Pots votar a través de l'enquesta del Facebook i del Twitter, les votacions estan molt igualades.

Aquesta votació acaba el dimecres 7 de març i farem el que decideixi el poble!

Material extra de la Batega al bac 2018

A més de la samarreta tècnica del Trail i el Spint ja tenim la resta de material Firehawk de la Batega al bac 2018! Tots els inscrits a la cursa Vertical obtindràn l'armilla, els incrits al canicross la gorra i els marrecs i voluntaris les Bac-Samarretes.

La jaqueta i la dessuadora les reservem per premis, sortejos i per vendre a la botiga.

Si voleu reservar i comprar material ho podeu fer a través del formulari d'inscripció

Batega al bac 2018 - El vídeo

Ja has vist el vídeo promocional de la Batega al bac 2018? Si encara no l'has vist no te'l perdis! Et deixem l'enllaç:

http://bategalbac.cat/video/batega-al-bac-2018-el-video

Nou recorregut del Canicross

Si la novetat de l'any passat era la introducció del CaniCross aquest any em modificat el recorregut perquè sigui un autèntic CaniTrail. Podeu fer-vos una idea del recorregut amb un vídeo que ens ha fet en Dru Quatrepotes.

Allarguem el recorregut fins als 8,5km de distància i modifiquem el sentit de la cursa perquè el primer quilòmetre sigui pla i els gossos no comencin en pujada. Per assegurar-nos de la salut dels gossos hi haurà un control veterinari abans de la cursa i un altre a l'avituallament del km 5, en el control de mitja cursa tots perdreu un minut i podeu aprofitar per avituallar-vos, això ens permetrà certificar que el gos està en condicions óptimes per seguir i acabar la cursa.

Vídeo del recorregut del Canibac: https://www.youtube.com/watch?v=bOBnYIhKsyU

Informació del Canibac: http://bategalbac.cat/canibac

La Batega al bac escollida la millor cursa de muntanya de mitja distància 2017 de Catalunya

Es un honor per nosaltres anunciar que gràcies al les valoracions dels corredors Runedia ens ha galardonat amb el premi de millor cursa de mitja distància de Catalunya 2017.

Seguim amb el concurs del selfies

Ja hi ha molta gent que hi ha participat però encara hi sou a temps si voleu jugar a descobrir l'anunci de la Batega al bac de la N-260. Si trobeu les bales de palla que anuncien la cursa i us feu una foto amb elles teniu premi!

Inscripcions obertes i a ple funcionament tant les d'adults com les de marrecs

Ja em arribat als 100 inscrits! Recordeu que si estàs inscrit en una de les curses de la Batega al bac 2018 (vertical, canicross, sprint o trail) la inscripció dels marrecs tant al mini-vertical com al cross marrecs et surt gratis!